Інтернет-магазин із завантаженням на Розетку

Інтернет-магазин із завантаженням на Розетку
Rozetka.ua — дуже популярний майданчик для продажу, який щодня відвідують тисячі покупців. Власникові інтернет-магазину можна стати партнером Rozetka.ua, щоб продавати там свої товари.

Веб-студія MOZAR, крім розробки та створення інтернет-магазину, пропонує також послугу – завантаження його товарів на майданчик Rozetka.ua.

 

 

Навіщо завантажувати товари на сайт Rozetka.ua?

  1. Доступ до великої кількості покупців.

Однією з найважливіших переваг майданчика Розетка є прямий доступ до відвідувачів. На сайт заходять близько 45 млн людей на місяць, і ця активність відбувається завдяки ефективній рекламі та правильним налаштуванням SEO. Сайту довіряють, оскільки він давно на ринку, і ця довіра передається на інших продавців на маркетплейсі.

  1. Відгуки клієнтів та рейтинги компаній.

Часто покупці шукають товар за позитивними відгуками, завдяки яким залучаються нові відвідувачі сайту. Цей принцип є основою сервісів Uber, Booking.com, Airbnb.

 

Завантаження товарів на Rozetka від веб-студії MOZAR:

  • Це готовий модуль завантаження.

Надаємо своїм замовникам модуль формування фіду для завантаження товарів на Rozetka в автоматичному режимі. Клієнти отримують можливість оновлювати файл із товарами, а також синхронізувати категорії й товари.

  • Початкова допомога.

Ми включаємо формування фіду на запит замовника, реєструємо компанію та допомагаємо розбиратися надалі.

Хто може продавати на веб-сайті Rozetka.ua?

Продавати на маркетплейсі Розетка може будь-який інтернет-магазин із будь-якими категоріями товарів. Разом з тим продавати там можна навіть без інтернет-магазину, проте якщо він уже розроблений – так буде набагато зручніше. Обов'язкова умова від майданчика Розетка – при розміщенні на маркетплейс придумати сайтові нове ім'я та створити новий логотип. Власний інтернет-магазин перейде в категорію складу з товаром, який розподілятиметься і продаватиметься на різних спеціальних торгівельних майданчиках.

Наші послуги щодо маркетплейсу Розетка

З компанією MOZAR стати продавцем на Розетці набагато простіше, оскільки 80% роботи – автоматизовано. За допомогою додаткової опції «Синхронізація з Rozetka», яку ми надаємо, виконується наступне:

  • створюється та вивантажується XML файл із товарами на маркетплейс;
  • оновлюється кількість товарів;
  • оновлюється ціна товарів.

У результаті вся рутинна робота буде виконана програмою обліку від нашої веб-студії.

Також потрібно дотримуватись умов маркетплейсу Rozetka.ua щодо товару:

  1. Назва, артикул, характеристики, кількість, ціна.
  2. Короткий опис.
  3. Картка товару – з однією чи кількома фотографіями.
  4. Зображення – чітке, товар – на однотонному тлі.
  5. Відсутність водяного знаку.
  6. Розмір фото – від 200 до 4000 пікселів.

Усі вимоги Розетки слід виконувати, адже маркетплейс щиро зацікавлений у продажу викладених на ньому товарів.

Інші статті

Синхронізація 1С з інтернет-магазином: переваги

1С програма – популярний варіант обліку товарів для більшості як офлайн, так і онлайн магазинів. Вона допомагає ефективно вирішувати питання обліку, замовлення та реалізації продукції.

Ключові тенденції веб-дизайну 2022

Веб-дизайн сайту – це оформлення його головної та посадкових сторінок у певному стилі, що відповідає актуальним тенденціям. Крім цього, його зовнішній вигляд – це своєрідна реклама, що підвищує естетичну та функціональну привабливість веб-ресурсу.

Франшиза для інтернет-магазину

За неможливості відкриття власного інтернет-магазину або відсутності ідей для цього можна скористатися франчайзингом. Це дозволить зробити мінімум помилок і не витратити багато коштів.

Як відкрити інтернет-магазин з дропшипінгу?

Дропшипінг (dropshipping) – це вид продажу, за якого сам продавець не має складу з товаром, лише приймає замовлення і відправляє їх гуртовикам, щоб ті пересилали товар роздрібним замовникам. Це на зразок посередника між першими та другими.

5 поширених помилок під час створення сайту

Як правило, більшість замовників сайту не прагнуть отримати просто сайт. То в чому проблема і чого вони насправді хочуть?

Маєте запитання?

Телефонуйте - радо вам допоможемо!
(096) 100 78 00